torsdag 19 mars 2015

Dags att komma tillbaka efter ett långt break!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har motivation mm att blogga, jag har inte varit här under väldigt lång tid och det ska inte upprepas. Jag ligger just nu i hög feber och influensa och här kommer nästa ursäkt, jag kommer inte på Elmia-mässan som jag hade hoppas på, men det går flera tåg.

Jag har inte fiskat på mer än 10 månader och därför inte så mycket att berätta inom predatorfisket, men det kommer nog lite tips och annat framöver, så håll ett öga på bloggen i framtiden, det får vara slut på bloggtorkan och jag hoppas ni fortfarande hänger med mig och mitt fiske.
Jag har en hel del fiskeprylar som är till salu och jag tänker sälja mina trogna gäddspön med tillhörande rullar. Det rör sig om 4 stycken Matt Hayes 12 fot och 3,25 lb testkurva, spigotholkar, flätklinga, zirkoniumringar 40 - 12 mm, superfina spön för både gäddmete och karpfiske.

Rullarna är Daiwa Regal5500 Tournament och dessa har 4 kullager, frontbroms, fällbar vev och det finns extra spolar och du får både braid och nylon som är ny och jag vill ha 3500 kronor för dessa 4 set - ups och du har en fin meteutrustning för gädda, svensk och utländskt karpfiske.

Jag skickar inte dessa grejer, utan du mejlar mig vid intresse och sen hämtar du, priset är inte prutbart! Skulle det vara annat som du är intresserat av, så hör av dig via mejl, jag har mycket grejer som ska bort.